Gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Oefenboek Overal Engels

‘The proof of the pudding is in the eating’ luidt een bekend Engels gezegde. Met dit Oefenboek Overal Engels kun je testen of je Engels wel werkelijk zo goed is als je veronderstelt. Nederlandstaligen hebben vaak specifieke problemen bij het spreken of schrijven van het Engels. Die worden in het oefenboek...


  • Hoe staat het met jouw kennis van het Engels?
  • Oefeningen en antwoorden met uitleg


‘The proof of the pudding is in the eating’ luidt een bekend Engels gezegde. Met dit Oefenboek Overal Engels kun je testen of je Engels wel werkelijk zo goed is als je veronderstelt. Nederlandstaligen hebben vaak specifieke problemen bij het spreken of schrijven van het Engels. Die worden in het oefenboek in aparte hoofdstukjes behandeld. Binnen ieder hoofdstuk gebeurt dat met verschillende soorten oefeningen, van makkelijk naar moeilijk. In het tweede deel van het boek – met de grijze pagina’s – staat per hoofdstuk een ‘sleutel’ met de juiste antwoorden. 
Het oefenboek bouwt voort op de uitgave Overal Engels. Een leerboek geschreven als een onorthodoxe grammatica. De vorm die daarvoor gekozen is – uitleg trefwoordgewijs – is heel toegankelijk. Met veel voorbeelden en verwijzingen wordt ingegaan op een juist gebruik van begrippen en zinsconstructies. 


Naam: Kevin Cook & Daniel Gibb

Biografie:

Kevin Cook is Nederlander van Engels-Ierse afkomst. Sinds 1983 woont en werkt hij in Nederland als vertaler en docent Engels. Zijn eerste boek, Dubbel Dutch, een in het Engels geschreven handleiding voor anderstaligen die Nederlands leren, verscheen in 1995 en beleefde daarna vele herdrukken.   

Daniel Gibb is geboren in Schotland, maar inmiddels volledig ingeburgerd en genaturaliseerd tot Nederlander. Sinds 1980 woont en werkt hij in Nederland als docent Engels, lerarenopleider en beëdigd vertaler. Veel van zijn cursus- en onderwijservaring is in dit oefenboek bijeengebracht.


Gewicht: 280 g
Grootte: 170 x 240 mm
BIndwijze: paperback
ISBN: 9789076542959
Druk: eerste
Size: 170 x 240 mm
€ 19,50 (paperback)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Oefenboek Overal Engels
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!Anderen bekeken ook:

Tan Tan

-Don Croonenberg

Muisje, boontje, beetje

-Erlijn van Genuchten

Vissen in de taal

-Frans Collignon