Gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Dubbel Dutch

Dubbel Dutch is een praktische handleiding voor het hedendaagse Nederlands. Het accent ligt op aspecten die in de meeste cursussen Nederlands als tweede taal onvoldoende uitgelegd of zelfs helemaal genegeerd worden. Hoewel het boek in eerste instantie vanuit het standpunt van Engelstaligen is geschreven, zullen anderstaligen met een goede kennis van...


Dubbel Dutch is een praktische handleiding voor het hedendaagse Nederlands. Het accent ligt op aspecten die in de meeste cursussen Nederlands als tweede taal onvoldoende uitgelegd of zelfs helemaal genegeerd worden. Hoewel het boek in eerste instantie vanuit het standpunt van Engelstaligen is geschreven, zullen anderstaligen met een goede kennis van Engels er ook veel profijt van hebben. Iedereen met enige belangstelling voor deze twee talen zal de talrijke vergelijkingen tussen het Nederlandse en het Engelse taalgebruik zowel nuttig als interessant vinden. Er is gekozen voor een ongedwongen en vaak humoristische aanpak, met voorbeelden uit het dagelijks leven. 

Een speelse introductie voor Engelstaligen die Nederlands willen leren maar ook voor Nederlanders die behoorlijk thuis zijn in het Engels isDubbel Dutch dubbel leuk en leerzaam.


Naam: Kevin Cook

Biografie: Kevin Cook is Nederlander van Engels-Ierse afkomst. Sinds 1983 woont en werkt hij in Nederland als vertaler en Docent Engels. Zijn eerste boek, Dubbel Dutch: is een praktische handleiding voor anderstaligen die Nederlands leren.


Gewicht: 0
Grootte: 0 x 0
BIndwijze: ING
ISBN: 9789076542331
Druk: druk 4
Size: 0 x 0
€ 27,00 (paperback)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Dubbel Dutch
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!Anderen bekeken ook:

Alles kla(a)r? 

-Erlijn van Genuchten

Het woorden reservaat 

-Frans Collignon