Gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Basiswoordenschat Nederlands - Turks

Deze Basiswoordenschat Nederlands-Turks bevat ca. 9.000 gangbare woorden die in 13 thema’s zijn ondergebracht. De thema’s bestrijken de belangrijkste leef- en werksferen, van algemene informatie tot werk en van gezondheid tot winkelen. Binnen deze thema’s zijn de Nederlandse woorden alfabetisch geordend. Indien nodig zijn verbindingen gelegd met aanverwante begrippen en...


  • Turkse vertalingen van veel gebruikte begrippen
  • Geordend in 13 herkenbare leefsituaties en thema's
  • Voorzien van een beknopte Turkse grammatica


Deze Basiswoordenschat Nederlands-Turks bevat ca. 9.000 gangbare woorden die in 13 thema’s zijn ondergebracht. De thema’s bestrijken de belangrijkste leef- en werksferen, van algemene informatie tot werk en van gezondheid tot winkelen. Binnen deze thema’s zijn de Nederlandse woorden alfabetisch geordend. Indien nodig zijn verbindingen gelegd met aanverwante begrippen en uitdrukkingen. Veel voorkomende zinnetjes zijn in hun geheel vertaald. Voorin het boek is een vereenvoudigde Turkse grammatica met o.a. de betreffende uitspraakregels opgenomen.


Naam: Hasan H. Şahin (red.)

Biografie:

Hasan Hüseyin Şahin (1959) fungeerde voor deze uitgave als eindredacteur. Hij Is in Turkije (Antakya) geboren en volgde een opleiding aan de Faculteit Bouwkunde van de Universiteit Ankara.

H. H. Şahin begon in 1982 zijn carrière in Nederland als zelfstandig kunstenaar, taalkundige en sociaal-maatschappelijk werker.

Als oprichter van Stichting Turkse Kultuur en Kunst (STKK) is Şahin al decennia lang een stuwende kracht achter het introduceren in Nederland van het Turkse culturele erfgoed zoals taal en literatuur, theater, geschiedenis, en muziek en dans.

Vanaf 1986 verzorgt hij regelmatig voor STKK taalcursussen voor zowel beginners als gevorderden.


Gewicht: 450 gr
Grootte: 170 x 240 mm
BIndwijze: ingenaaid
ISBN: 9789076542591
Druk: tweede
Size: 170 x 240 mm
€ 25,75 (paperback)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Basiswoordenschat Nederlands - Turks
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!