Betalen

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos

Klantvriendelijk en gemak staan bij ons centraal. Dat geldt uiteraard ook voor het betaalgemak. Daarom bieden we je een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

iDEAL - In Nederland de meest gebruikte online betaalmethode

iDEAL werkt direct samen ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van je bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

Creditcard - Wereldwijd het meest gebruikte online betaalmiddel

Betalen kan met de bekende merken zoals Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen; onze betaalprovider is volledig PCI DSS-compliant.

Bancontact/Mister Cash - De populaire Belgische betaalmethode

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een (Belgische) bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

SOFORT Banking - Populair in Duitsland en actief in 9 landen

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. In de omgeving van SOFORT vul je j persoonlijke bankgegevens in waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

SEPA overboekingen - Een traditionele manier van betalen

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via je eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling aan @@@ voldoen.

PayPal - Populaire en laagdrempelige betaalmethode

In enkele klikken kun je betalen via een bankoverschrijving, creditcard of je PayPal-saldo.

Bitcoins - De populairste crypto-currency

De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie.

Paysafecard – Een populaire wallet die in 39 landen gebruikt kan worden

Paysafecards worden in diverse winkel(ketens) verkocht voor € 5, € 10, € 20 en € 50. Betalen doe je middels de speciale code die verborgen zit onder een kraslaag. Het bewuste bedrag wordt op de kaart in mindering gebracht. Indien nodig kan één bedrag ook via meerdere paysafecards betaald worden.

Achteraf betalen
 Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Je ontvangt standaard een e-mail met betaalmogelijkheid via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Veiligheid

Beveiligd op bankniveau

Op het gebied van (betaal)veiligheid leggen we onszelf de hoogste eisen op. Daarom werken wij samen met een uiterst gerenommeerde Nederlandse betaalprovider: Mollie.

Permanent toezicht

De Nederlandsche Bank stelt hoge veiligheidseisen aan betaalinstellingen. Uiteraard voldoet Mollie daaraan. Ze overtreffen deze zelfs, 24/7.

Industry standards

Onze betaalprovider is PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop de veiligheid van de transacties tussen kemperconseil.nl en onze klanten is geregeld.

Ultieme dataprotectie

Al je betaalgegevens staan gegarandeerd op Europese servers in extreem beveiligde ruimtes onder toezicht van NOC-team van Mollie.